Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres med stor erfaring

Grundig afhøvling af trægulv

Kunne du tænke dig at give nyt liv til dit gamle og nedslidte trægulv? Hvis du leder efter et firma, der kan hjælpe dig med at sikre et professionelt resultat I forbindelse med gulvafhøvling, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos floor tec gulvafslibning aps har vi stor erfaring og ekspertise inden for gulvafhøvling såvel som gulvafslibning, og vi står klar til at hjælpe både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder med at sikre flotte gulve I træ. Vi henvender os I særlig høj grad til kunder I skanderborg, horsens, højbjerg og tilst, men har du en opgave til os I et andet omkringliggende område, så hører vi også meget gerne fra dig.

Vi afhøvler gulve I højeste kvalitet

Det er vigtigt for os, at vores kunder bliver tilfredse med det arbejde, vi udfører, uanset om der er tale om afhøvling eller afslibning af gulve. Derfor udfører vi altid vores arbejde I højeste kvalitet, ligesom vi sikrer en flot finish.

Vi anvender ligeledes miljøcertificerede produkter, og så sørger vi altid for at rydde pænt op og gøre rent efter os selv, så du blot kan læne dig tilbage og nyde det flotte resultat. Vi benytter os samtidig af den nyeste teknologi inden for maskiner til gulvslibning, hvilket betyder, at mængden af støv vil være minimal.

Hvordan udfører I gulvafhøvling?

Når vi arbejder med gulvafhøvling, foregår det med høj præcision. På den måde undgår vi, at efterlade gulvet med tydelige slibemærker eller niveauforskelle I dybden.

Gulvafhøvling er et mere krævende stykke arbejde end gulvafslibning, da der fjernes et større lag fra gulvet. Samtidig skal der tages højde for eventuelle ujævnheder og søm, som kan besværliggøre processen.

Ved en gulvafhøvling, vil der blive høvlet ca. 2-4 millimeter af gulvet. Det lyder måske af meget, men det er I visse tilfælde nødvendigt, hvis gulvet skal reddes.

Når vi har afhøvlet gulvet, bliver det slebet I samme omgang. Det gør vi for at gøre gulvet klar til efterbehandling. En efterbehandling bliver typisk udført med olie, lak, lud eller maling. Processen ved en gulvafhøvling indebærer altså, ud over afhøvlingen, også alle de trin, der er, når gulvet skal slibes.

Hvad koster gulvafhøvling?

Vores priser på gulvafhøvling og slibning af gulve varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af:

  • ​hvor mange kvadratmeter gulv du skal have afhøvlet
  • ​om du ønsker en efterbehandling af gulvene
  • ​hvilken gulvbehandling du vælger
  • ​hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet

Når du vælger os, kan du altid forvente at få udført dit arbejde til en billig pris I forhold til den høje kvalitet, som vi leverer. Samtidig medfølger der altid et gratis vedligeholdelseskit, som du selv kan bruge til den efterfølgende vedligeholdelse af dine gulve.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på enten gulvslibning eller gulvafhøvling, så kontakt os gerne allerede I dag med informationerne om din opgave.