Gulvafslibning

Gulvafslibning af trægulve

Professionel afslibning af gulve

Har du et gammelt trægulv I din bolig eller I din virksomhed, som bærer præg af slitage, ridser og hakker, og kunne du tænke dig at få sat gulvet I stand? Så står vi hos floor tec gulvafslibning aps klar til at hjælpe dig.

Vi er specialister inden for gulvafslibning, som vi udfører for både private og erhverv. Vi kører ofte ud til kunder I tilst, skanderborg, højbjerg og horsens, som har brug for vores hjælp til slibning af gulve, men vi kører også gerne ud til kunder I andre nærliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores professionelle hjælp.

Vi sparer på støvet

At få udført gulvslibning eller gulvafhøvling er for manges vedkommende forbundet med store mængder støv I hele huset. Sådan behøver det dog slet ikke at være. Vi anvender den nyeste teknologi på markedet, når det kommer til gulvafslibningsmaskiner, og det betyder, at vi kan begrænse mængden af støv til et minimalt niveau.

Samtidig sørger vi naturligvis for at rydde pænt op efter os selv og gøre rent, når vi er færdige med din gulvafslibning. Du kan med andre ord nyde det flotte resultat uden at skulle bekymre dig om rengøring.

Vi udfører I det hele taget vores arbejde I den højeste kvalitet og med en flot finish.

Letslibning af gulve

Letslibning kaldes også for finslibning eller mellemslibning, og dækker over den ’polering’, der udføres efter den indledende, grove afslibning af gulvet – og inden efterbehandlingen, som er det afsluttende trin I en fuldslibning.

Letslibning af gulve kan have en stor, forbedrende effekt ved at give dine trægulve nyt liv og opfriske deres udseende. Det er altså en effektiv behandling, der har stor indflydelse på kvaliteten af det endelige gulvarbejde og det samlede udtryk, som dine trægulve får.

Hvis du er I tvivl, om dine trægulve har brug for en komplet afslibning eller kan ’nøjes’ med en finslibning, anbefaler vi, at du tager kontakt til os. Der kan nemlig være mange forhold, du skal have med I overvejelserne, f.Eks. Gulvtype, træsort, brugen af gulvet osv.

Har dine gulve været brugt I mange år, er de sikkert meget slidte, og I sådan en situation er der sandsynligvis brug for en fuldslibning. Vores erfaring og ekspertise gør dog, at vi kan vejlede dig bedst muligt, så du får den rette løsning til dit behov.

Giv din bordplade nyt liv

Bordplader I køkkenet og andre steder I boligen bruges dagligt og er derfor meget udsatte for skrammer, ridser og anden slitage, der giver dem et falmet og brugt udtryk. Er det tilfældet med dine bordplader, kan slibning og efterbehandling skabe en stor, positiv forskel frem for at udskifte hele bordpladen.

Ved afslibning af bordplade anbefaler vi behandling med olie. Vi bruger altid miljø samt godkendte produkter – og vi bruger altid olie, som er godkendt til at komme I kontakt med fødevarer.

Hvornår trænger mit gulv til afslibning?

Når gulvet skal friskes op, er den mest anvendte løsning en gulvafslibning. Når vi sliber dit gulv, sliber vi omkring én millimeter af overfladen, hvilket ikke er meget – dog er det nok til at gøre gulvet klar til behandling. Her anvender vi enten lak, lud, olie, alt efter hvilken gulvtype, du har – og naturligvis hvad du selv ønsker.

Når lakken på dit trægulv er slidt igennem eller har mange synlige ridser, er det nødvendigt med en afslibning. Har du eksempelvis en stor hund, skal du nok forvente at der skal slibes lidt oftere, da hundens kløer ofte vil sætte sine spor I trægulvet.

Det samme, kan man sige, gør sig gældende med mindre børn, der har det med at tabe ting, der laver mærker I gulvet. Disse ridser er ofte nemme at se, men heldigvis også nemme at slibe af igen. Det gælder, ligegyldigt hvilken kvalitet gulvet har, og uanset om det er behandlet med olie, sæbe eller lak.

Til gengæld kan du efterfølgende selv bestemme, hvilken overfladebehandling gulvet skal have. Der er fordele og ulemper ved alle behandlinger, men det er I høj grad også et spørgsmål om, hvad du foretrækker.

Hvordan foregår slibning af gulve?</4>
​vi starter altid med at lave en grovslibning af gulvet. Det gør vi for at fjerne rester fra tidligere efterbehandling og rette de ujævnheder, der end måtte være. På den måde får gulvet den samme, ensrettede overflade overalt.

Når det er gjort, så foretager vi en finslibning, der giver en glattere overflade og et pænere resultat I sidste ende. Herefter er er gulvet klar til at blive efterbehandlet med det materiale, du ønsker. Vi rådgiver dig selvfølgelig omkring de forskellige muligheder, så du ender med lige præcis det gulv, du gerne vil have. Samtidig sørger vi selvfølgelig også for, at du er bevidst om, hvad du skal være opmærksom på I forhold til den valgte efterbehandling.

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på gulvafslibning afhænger af en række forskellige faktorer og varierer således fra opgave til opgave. Her kan blandt andet nævnes følgende prisfaktorer:

 • Hvor mange m2 gulv du skal have afslebet
 • ​om gulvene efterfølgende skal behandles og med hvilket produkt
 • ​hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på opgaven

Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet og billig pris på lige netop den gulvafslibning, som du har brug for at få udført. Vælger du at lade os stå for arbejdet, får du desuden et gratis vedligeholdelseskit med, så du efterfølgende selv kan vedligeholde dine flotte nye gulve.

hvad kan vi tilbyde?

 • Afslibning af alle typer trægulve
 • Afslibning af sildeben + finpudsning & valgfri behandling
 • Afslib af dørtrin
 • Opretning af gulve
 • Afslib af trappetrin + forkant
 • Afslib + 3 x hvid lak
 • Afslib + 2 x lak + 1x lak m.Hærder
 • Afslib + olie
 • Afslib + 1 x lud + 1x sæbe
 • Letslib + 1 x lak
 • Letslib + 2 x lak
 • Letslib + 1 x lak med hærder
 • Special letslib + 1 x lak
 • Afhøvlning af fernis