Gulvbehandling

Gulvbehandling af trægulv

Gulvlakering og andre former for behandling af gulv

Efter en afslibning eller en afhøvling af dine trægulve anbefaler vi en afsluttende gulvbehandling, så du kan få glæde af det flotte resultat I så lang tid som muligt. Denne efterbehandling står vi naturligvis også gerne for, hvad enten du vælger en gulvlakering eller en anden form for gulvbehandling.

Hos floor tec gulvafslibning aps​ varetager vi særligt mange opgaver for privatpersoner og erhvervskunder I skanderborg, højbjerg, tilst og horsens, men har du en opgave til os I et andet nærliggende område, så er du også altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vælg den rette gulvbehandling

Der findes flere forskellige former for behandling af gulve, og det gælder om at vælge den rigtige behandling alt afhængigt af dine ønsker og behov I forhold til gulvets vedligeholdelsesniveau og udseende.

Vi tilbyder følgende behandlinger:

  • Lakbehandling af gulv
  • ​ludbehandling af gulv
  • ​oliebehandling af gulv
  • Sæbebehandling af gulv

Lakbehandling af gulv

Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, får dit gulv en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter valget af efterbehandling vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg til de fleste gulve.

Oliebehandling af gulv

Oliebehandling giver en silkemat overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for snavs og slid. Under behandlingen vil olien trænge ned I træets porer og fremhæve træets naturlige glød. Vælger du at behandle dit trægulv med olie, så vil du opleve, at det får en slidstærk overflade, samtidig med at olien fremhæver træets naturlige struktur og årer.

Ludbehandling af gulv

En ludbehandling giver et rigtig pænt gulv og er især velegnet, hvis du ønsker et gulv, der er lyst I overfladen og fremhæver de naturlige årer I træet. Et ludbehandlet trægulv vil af denne årsag give et rustikt og naturligt look, som passer ind I de fleste boliger.

Sæbebehandling af gulv

Hvis du synes, dine trægulve trænger til en opfriskning, kan sæbebehandling være en rigtig god mulighed for at give dine gulve nyt liv. Et sæbebehandlet trægulv får nemlig en lysere og mere naturlig overflade, hvilket kan skabe et utrolig flot udseende.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit gulvarbejde

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på en efterbehandling af dine gulve. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på gulvlakering og andre efterbehandlinger, og du kan samtidig forvente produkter I højeste kvalitet.